Χαρτογράφησης με χρήση νέων τεχνολογιών

Σεμινάρια για την χρήση H/Y στην σπηλαιολογία 

Σεμινάριο για χρήση Η/Υ στην σπηλαιολογία και ειδικότερα στην χαρτογράφηση και την χρήση χαρτών θα πραγματοποιήσει ο ΣΕΛΑΣ στις 13 και 14 Οκτωβρίου 2007. Το σεμινάριο θα ξεκινά 09.30 το πρωί και θα ολοκληρώνεται στις 17:00 το απόγευμα και τις δύο ημέρες. Πέρα από την θεωρίαγίνονται και πρακτικές ασκήσεις και εξετάζονται και ειδικές περιπτώσεις. Αναλυτικό πρόγραμμα θα αποσταλεί στους ενδιαφερόμενους και θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μέχρι το τέλος του μήνα. 

Εισηγητές του σεμιναρίου θα είναι ο Κώστας Αδαμόπουλος, ο Πέτρος Σταυρόπουλος και ο Στέλιος Ζαχαριάς. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του ΣΕΛΑΣ (Πασίωνος 44-46, 116 31, Ν. Κόσμος, Αθήνα Τηλ.& FAX (+30)-210-90.20.171 και e-mail: 
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Έχει ήδη εκδηλωθεί έντονο ενδιαφέρον για το 2007 και έτσι υπολείπονται λίγες θέσεις ακόμη γι' αυτό οι ενδιαφερόμενοι ας εκδηλώσουν άμεσα το ενδιαφέρον τους με e-mail ή τηλέφωνο. Για άμεση επικοινωνία με τους εκπαιδευτές μπορείτε να καλείτε στο 6942-052-053 ή στο 210-90.20.171
Το κόστος του σεμιναρίου είναι 60 € (πληρώνετε στον σύλλογο, θα πάρετε απόδειξη) και περιλαμβάνει και σημειώσεις. 

Εάν έχετε laptop ή κάποιο PDA (Palm ή/και Windows CE) θα είναι καλό να το φέρετε μαζί σας ώστε να διευκολύνετε το σεμινάριο αλλά και να διευκολυνθείτε κάνοντας κατευθείαν ρυθμίσεις στο περιβάλλον εργασίας σας. 

Όσοι έχετε απορίες για την χρήση GPS μπορείτε επίσης να φέρετε και τις συσκευές σας (με τα καλώδια μαζί) για να λυθούν τυχόν απορίες. 

Απαραίτητη προϋπόθεση η ευχέρεια στην χρήση Η/Υ.

We have 3 guests and no members online