ΣΕΛΑΣ Webmail

 

Ο σύλλογος παρέχει στα μέλη του την δυνατότητα να έχουν λογαριασμό e-mail στο domain selas.org. Ο λογαριασμός αυτός μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σαν POP (από τον υπολογιστή σας) στο σπίτι όσο και σαν Webmail για πρόσβαση στα e-mail σας από οπουδήποτε. Για να δημιουργήσετε λογαριασμό θα πρέπει να απευθυνθείτε στους διαχειριστές της ιστοσελίδας (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ), είτε στο σύλλογο (Γραμματεία). Εφόσον έχετε αποκτήσει τον λογαριασμό σας τότε μπορείτε να συνδεθείτε σε αυτόν επιλέγοντας έναν από τους πιο κάτω συνδέσμους.


Προσφέρετε τόσο το παλιό interface (old mail) όσο και το καινούργιο (horde) το οποίο και συνιστούμε επειδή δείχνει να λειτουργεί καλύτερα, και να υποστηρίζει "σωστά" τα ελληνικά. Η πρόσβαση γίνεται μέσα από το link αυτό: Horde. Για να συνδεθείτε θα σας ζητηθεί το e-mail σας (σαν username) και ο κωδικός πρόσβασης σας.


Για περισσότερες ρυθμίσεις (όπως π.χ. τις ρυθμίσεις του spam filter ή η αλλαγή του password σας, μπορείτε να συνδεθείτε εδώ:
Γενικές ρυθμίσεις webmail. Θα σας ζητηθεί και πάλι το username (δηλ. το e-mail σας) και ο κωδικός πρόσβασης σας. 


Για οποιαδήποτε βοήθεια κι αν χρειαστείτε, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα των διαχειριστών.
We have 12 guests and one member online